Nymåne maj 2036

Nymåne maj 2036 blir som fullast kl. 21:19 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 379 190 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2036 i större städer världen över följer här nedan.

25 maj, 12:19 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

25 maj, 13:19 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

25 maj, 14:19 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

25 maj, 15:19 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

25 maj, 16:19 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 maj, 20:19 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 maj, 21:19 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 maj, 22:19 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 maj, 00:49 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 maj, 03:19 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 maj, 04:19 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 maj, 05:19 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar