Nymåne mars 2036

Nymåne mars 2036 blir som fullast kl. 22:00 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 394 732 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2036 i större städer världen över följer här nedan.

27 mars, 14:00 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 mars, 15:00 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 mars, 16:00 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 mars, 17:00 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 mars, 18:00 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 mars, 21:00 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 mars, 22:00 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 mars, 23:00 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 mars, 02:30 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 mars, 05:00 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 mars, 06:00 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 mars, 08:00 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar