Nymåne september 2036

Nymåne september 2036 blir som fullast kl. 03:53 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 657 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne september 2036 i större städer världen över följer här nedan.

19 september, 18:53 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 september, 19:53 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

19 september, 20:53 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

19 september, 21:53 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 september, 22:53 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 september, 02:53 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 september, 03:53 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 september, 04:53 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 september, 07:23 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 september, 09:53 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 september, 10:53 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 september, 11:53 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar