Nymåne april 2040

Nymåne april 2040 blir som fullast kl. 15:04 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 381 057 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne april 2040 i större städer världen över följer här nedan.

11 april, 06:04 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

11 april, 07:04 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

11 april, 08:04 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

11 april, 09:04 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

11 april, 11:04 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

11 april, 14:04 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

11 april, 15:04 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

11 april, 16:04 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

11 april, 19:34 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

11 april, 22:04 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

11 april, 23:04 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

12 april, 01:04 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar