Nymåne augusti 2040

Nymåne augusti 2040 blir som fullast kl. 01:28 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 254 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2040 i större städer världen över följer här nedan.

7 augusti, 16:28 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 augusti, 17:28 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 augusti, 18:28 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 augusti, 19:28 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 augusti, 21:28 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 augusti, 00:28 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 augusti, 01:28 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 augusti, 02:28 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 augusti, 05:58 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 augusti, 08:28 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 augusti, 09:28 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 augusti, 11:28 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar