Nymåne december 2040

Nymåne december 2040 blir som fullast kl. 08:33 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 374 792 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne december 2040 i större städer världen över följer här nedan.

3 december, 23:33 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 december, 00:33 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 december, 01:33 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 december, 02:33 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 december, 04:33 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 december, 07:33 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 december, 08:33 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 december, 09:33 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 december, 13:03 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

4 december, 15:33 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

4 december, 16:33 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 december, 18:33 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar