Nymåne februari 2040

Nymåne februari 2040 blir som fullast kl. 15:27 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 161 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne februari 2040 i större städer världen över följer här nedan.

12 februari, 06:27 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

12 februari, 07:27 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

12 februari, 08:27 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

12 februari, 09:27 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

12 februari, 11:27 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

12 februari, 14:27 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

12 februari, 15:27 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

12 februari, 16:27 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

12 februari, 19:57 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

12 februari, 22:27 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

12 februari, 23:27 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 februari, 01:27 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar