Nymåne juli 2040

Nymåne juli 2040 blir som fullast kl. 10:17 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 721 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2040 i större städer världen över följer här nedan.

9 juli, 01:17 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 juli, 02:17 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 juli, 03:17 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 juli, 04:17 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 juli, 06:17 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 juli, 09:17 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 juli, 10:17 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 juli, 11:17 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 juli, 14:47 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

9 juli, 17:17 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

9 juli, 18:17 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

9 juli, 20:17 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar