Nymåne juni 2040

Nymåne juni 2040 blir som fullast kl. 19:06 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 400 290 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2040 i större städer världen över följer här nedan.

9 juni, 10:06 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 juni, 11:06 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 juni, 12:06 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 juni, 13:06 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 juni, 15:06 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 juni, 18:06 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 juni, 19:06 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 juni, 20:06 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 juni, 23:36 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 juni, 02:06 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 juni, 03:06 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 juni, 05:06 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar