Nymåne mars 2040

Nymåne mars 2040 blir som fullast kl. 02:50 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 369 282 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2040 i större städer världen över följer här nedan.

12 mars, 17:50 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

12 mars, 18:50 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

12 mars, 19:50 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

12 mars, 20:50 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

12 mars, 22:50 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

13 mars, 01:50 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

13 mars, 02:50 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

13 mars, 03:50 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

13 mars, 07:20 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

13 mars, 09:50 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

13 mars, 10:50 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 mars, 12:50 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar