Nymåne november 2040

Nymåne november 2040 blir som fullast kl. 19:56 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 382 989 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne november 2040 i större städer världen över följer här nedan.

4 november, 10:56 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 november, 11:56 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 november, 12:56 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 november, 13:56 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 november, 15:56 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 november, 18:56 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 november, 19:56 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 november, 20:56 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 november, 00:26 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 november, 02:56 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 november, 03:56 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 november, 05:56 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar