Nymåne oktober 2040

Nymåne oktober 2040 blir som fullast kl. 06:26 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 395 212 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för nymåne oktober 2040 i större städer världen över följer här nedan.

5 oktober, 21:26 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

5 oktober, 22:26 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

5 oktober, 23:26 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 oktober, 00:26 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 oktober, 02:26 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 oktober, 05:26 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 oktober, 06:26 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 oktober, 07:26 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

6 oktober, 10:56 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

6 oktober, 13:26 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

6 oktober, 14:26 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

6 oktober, 16:26 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar