Nymåne september 2040

Nymåne september 2040 blir som fullast kl. 16:14 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 401 530 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne september 2040 i större städer världen över följer här nedan.

6 september, 07:14 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 september, 08:14 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 september, 09:14 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 september, 10:14 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 september, 12:14 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 september, 15:14 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 september, 16:14 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 september, 17:14 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

6 september, 20:44 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

6 september, 23:14 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 september, 00:14 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 september, 02:14 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar