Nymåne april 2041

Klockslag för nymåne april 2041 i större städer världen över följer här nedan.

31 mars, 17:33 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

31 mars, 18:33 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

31 mars, 19:33 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

31 mars, 20:33 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

31 mars, 22:33 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 april, 01:33 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 april, 02:33 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 april, 03:33 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 april, 07:03 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 april, 09:33 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 april, 10:33 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 april, 12:33 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

30 april, 03:50 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 april, 04:50 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 april, 05:50 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 april, 06:50 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 april, 08:50 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 april, 11:50 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 april, 12:50 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 april, 13:50 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 april, 17:20 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

30 april, 19:50 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

30 april, 20:50 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 april, 22:50 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar