Nymåne augusti 2041

Nymåne augusti 2041 blir som fullast kl. 17:17 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 786 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2041 i större städer världen över följer här nedan.

26 augusti, 08:17 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 augusti, 09:17 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 augusti, 10:17 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 augusti, 11:17 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 augusti, 13:17 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 augusti, 16:17 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 augusti, 17:17 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 augusti, 18:17 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 augusti, 21:47 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 augusti, 00:17 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 augusti, 01:17 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 augusti, 03:17 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar