Nymåne december 2041

Nymåne december 2041 blir som fullast kl. 09:06 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 384 276 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne december 2041 i större städer världen över följer här nedan.

23 december, 00:06 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 december, 01:06 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 december, 02:06 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 december, 03:06 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 december, 05:06 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 december, 08:06 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 december, 09:06 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 december, 10:06 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 december, 13:36 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 december, 16:06 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 december, 17:06 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 december, 19:06 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar