Nymåne januari 2041

Nymåne januari 2041 blir som fullast kl. 20:08 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 363 489 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne januari 2041 i större städer världen över följer här nedan.

2 januari, 11:08 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 januari, 12:08 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

2 januari, 13:08 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

2 januari, 14:08 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

2 januari, 16:08 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 januari, 19:08 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 januari, 20:08 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 januari, 21:08 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 januari, 00:38 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 januari, 03:08 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 januari, 04:08 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 januari, 06:08 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar