Nymåne juni 2041

Nymåne juni 2041 blir som fullast kl. 12:20 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 392 594 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2041 i större städer världen över följer här nedan.

28 juni, 03:20 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

28 juni, 04:20 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

28 juni, 05:20 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 juni, 06:20 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 juni, 08:20 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 juni, 11:20 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 juni, 12:20 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 juni, 13:20 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 juni, 16:50 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 juni, 19:20 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 juni, 20:20 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 juni, 22:20 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar