Nymåne maj 2041

Nymåne maj 2041 blir som fullast kl. 23:59 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 380 313 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2041 i större städer världen över följer här nedan.

29 maj, 14:59 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

29 maj, 15:59 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

29 maj, 16:59 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

29 maj, 17:59 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 maj, 19:59 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

29 maj, 22:59 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 maj, 23:59 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 maj, 00:59 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 maj, 04:29 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

30 maj, 06:59 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

30 maj, 07:59 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 maj, 09:59 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar