Nymåne mars 2041

Nymåne mars 2041 blir som fullast kl. 16:42 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 358 106 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2041 i större städer världen över följer här nedan.

2 mars, 07:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 mars, 08:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

2 mars, 09:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

2 mars, 10:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

2 mars, 12:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 mars, 15:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 mars, 16:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 mars, 17:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

2 mars, 21:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 mars, 23:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 mars, 00:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 mars, 02:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar