Nymåne november 2041

Nymåne november 2041 blir som fullast kl. 18:36 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 392 381 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne november 2041 i större städer världen över följer här nedan.

23 november, 09:36 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 november, 10:36 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 november, 11:36 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 november, 12:36 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 november, 14:36 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 november, 17:36 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 november, 18:36 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 november, 19:36 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 november, 23:06 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

24 november, 01:36 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

24 november, 02:36 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

24 november, 04:36 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar