Nymåne oktober 2041

Nymåne oktober 2041 blir som fullast kl. 02:30 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 402 031 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne oktober 2041 i större städer världen över följer här nedan.

24 oktober, 17:30 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

24 oktober, 18:30 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

24 oktober, 19:30 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

24 oktober, 20:30 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

24 oktober, 22:30 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 oktober, 01:30 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 oktober, 02:30 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 oktober, 03:30 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 oktober, 07:00 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 oktober, 09:30 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 oktober, 10:30 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 oktober, 12:30 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar