Nymåne september 2041

Nymåne september 2041 blir som fullast kl. 09:42 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 330 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne september 2041 i större städer världen över följer här nedan.

25 september, 00:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

25 september, 01:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

25 september, 02:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

25 september, 03:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

25 september, 05:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 september, 08:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 september, 09:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 september, 10:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 september, 14:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 september, 16:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 september, 17:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 september, 19:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar