Nymåne april 2050

Nymåne april 2050 blir som fullast kl. 11:29 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 364 579 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2050 i större städer världen över följer här nedan.

21 april, 02:29 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

21 april, 03:29 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

21 april, 04:29 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

21 april, 05:29 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

21 april, 07:29 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

21 april, 10:29 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 april, 11:29 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

21 april, 12:29 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 april, 15:59 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 april, 18:29 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

21 april, 19:29 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

21 april, 21:29 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar