Nymåne augusti 2050

Nymåne augusti 2050 blir som fullast kl. 12:48 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 401 681 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2050 i större städer världen över följer här nedan.

17 augusti, 03:48 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 augusti, 04:48 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 augusti, 05:48 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 augusti, 06:48 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

17 augusti, 08:48 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

17 augusti, 11:48 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

17 augusti, 12:48 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 augusti, 13:48 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 augusti, 17:18 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 augusti, 19:48 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 augusti, 20:48 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 augusti, 22:48 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar