Nymåne december 2050

Nymåne december 2050 blir som fullast kl. 06:18 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 393 830 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne december 2050 i större städer världen över följer här nedan.

13 december, 21:18 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

13 december, 22:18 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

13 december, 23:18 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

14 december, 00:18 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 december, 02:18 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

14 december, 05:18 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

14 december, 06:18 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

14 december, 07:18 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 december, 10:48 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

14 december, 13:18 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

14 december, 14:18 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

14 december, 16:18 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar