Nymåne februari 2050

Nymåne februari 2050 blir som fullast kl. 16:06 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 360 038 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne februari 2050 i större städer världen över följer här nedan.

21 februari, 07:06 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

21 februari, 08:06 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

21 februari, 09:06 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

21 februari, 10:06 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

21 februari, 12:06 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

21 februari, 15:06 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 februari, 16:06 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

21 februari, 17:06 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 februari, 20:36 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 februari, 23:06 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

22 februari, 00:06 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

22 februari, 02:06 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar