Nymåne januari 2050

Nymåne januari 2050 blir som fullast kl. 05:58 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 367 154 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne januari 2050 i större städer världen över följer här nedan.

22 januari, 20:58 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 januari, 21:58 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 januari, 22:58 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 januari, 23:58 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 januari, 01:58 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 januari, 04:58 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 januari, 05:58 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 januari, 06:58 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 januari, 10:28 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 januari, 12:58 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 januari, 13:58 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 januari, 15:58 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar