Nymåne juli 2050

Nymåne juli 2050 blir som fullast kl. 22:19 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 392 119 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2050 i större städer världen över följer här nedan.

18 juli, 13:19 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 juli, 14:19 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 juli, 15:19 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 juli, 16:19 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 juli, 18:19 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 juli, 21:19 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 juli, 22:19 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 juli, 23:19 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 juli, 02:49 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 juli, 05:19 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 juli, 06:19 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 juli, 08:19 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar