Nymåne juni 2050

Nymåne juni 2050 blir som fullast kl. 09:25 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 380 407 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2050 i större städer världen över följer här nedan.

19 juni, 00:25 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 juni, 01:25 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

19 juni, 02:25 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

19 juni, 03:25 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 juni, 05:25 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 juni, 08:25 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 juni, 09:25 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 juni, 10:25 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 juni, 13:55 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 juni, 16:25 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 juni, 17:25 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 juni, 19:25 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar