Nymåne maj 2050

Nymåne maj 2050 blir som fullast kl. 21:54 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 372 114 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2050 i större städer världen över följer här nedan.

20 maj, 12:54 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 maj, 13:54 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 maj, 14:54 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 maj, 15:54 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 maj, 17:54 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 maj, 20:54 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 maj, 21:54 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 maj, 22:54 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 maj, 02:24 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 maj, 04:54 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

21 maj, 05:54 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

21 maj, 07:54 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar