Nymåne mars 2050

Nymåne mars 2050 blir som fullast kl. 01:44 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 360 928 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2050 i större städer världen över följer här nedan.

22 mars, 16:44 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 mars, 17:44 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 mars, 18:44 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 mars, 19:44 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 mars, 21:44 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 mars, 00:44 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 mars, 01:44 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 mars, 02:44 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 mars, 06:14 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 mars, 08:44 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 mars, 09:44 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 mars, 11:44 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar