Nymåne november 2050

Nymåne november 2050 blir som fullast kl. 14:41 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 400 127 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne november 2050 i större städer världen över följer här nedan.

14 november, 05:41 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

14 november, 06:41 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

14 november, 07:41 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

14 november, 08:41 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 november, 10:41 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

14 november, 13:41 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

14 november, 14:41 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

14 november, 15:41 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 november, 19:11 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

14 november, 21:41 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

14 november, 22:41 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

15 november, 00:41 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar