Nymåne oktober 2050

Nymåne oktober 2050 blir som fullast kl. 21:49 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 754 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne oktober 2050 i större städer världen över följer här nedan.

15 oktober, 12:49 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 oktober, 13:49 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 oktober, 14:49 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 oktober, 15:49 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 oktober, 17:49 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

15 oktober, 20:49 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

15 oktober, 21:49 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

15 oktober, 22:49 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

16 oktober, 02:19 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

16 oktober, 04:49 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

16 oktober, 05:49 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

16 oktober, 07:49 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar