Nymåne september 2050

Nymåne september 2050 blir som fullast kl. 04:50 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 285 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne september 2050 i större städer världen över följer här nedan.

15 september, 19:50 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 september, 20:50 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 september, 21:50 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 september, 22:50 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

16 september, 00:50 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 september, 03:50 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 september, 04:50 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 september, 05:50 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

16 september, 09:20 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

16 september, 11:50 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

16 september, 12:50 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

16 september, 14:50 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar