Hoppa till innehåll

Scarlett Johansson och Channing Tatum i ny trailer för NASA-komedin ”Fly Me To The Moon”

En scen från "Fly Me To The Moon". Foto: Apple Original Films

NYHETEN I KORTHET
Scarlett Johansson och Channing Tatum spelar huvudrollerna i en kommande NASA-komedi där en fejkad månlandning står i centrum. Filmen, som heter ”Fly Me To The Moon,” har premiär den 12 juli 2024.

En marknadsföringsexpert och en uppskjutningsdirektör tvingas samarbeta för att iscensätta en falsk månlandning i den nya filmen ”Fly Me To The Moon.” Med premiär den 12 juli 2024, bjuder filmen på humor och nostalgi från 60-talets rymdkapplöpning.

Channing Tatum och Scarlett Johansson tar oss med på en resa tillbaka till NASAs glansdagar i 60-talets ”Fly Me To The Moon.” Under en simulerad månlandning i filmen, som regisseras av Greg Berlanti och släpps den 12 juli 2024, får vi följa deras karaktärer, uppskjutningsdirektören Cole Davis och marknadsföringsexperten Kelly Jones, som försöker rädda NASAs rykte genom att fejka en månlandning.

”Fly Me To The Moon” är en humoristisk och stilfull komedi-drama som utspelar sig under Apollo 11 historiska månlandning. Filmen har ett starkt ensemble med Jim Rash, Anna Garcia, Donald Elise Watkins, Noah Robbins, Colin Woodell, Christian Zuber, Nick Dillenburg, Ray Romano och Woody Harrelson i biroller. Manus är skrivet av Rose Gilroy och baseras på en historia av Keenan Flynn och Bill Kirstein.

Med sin lekfulla ton och ljusa sommarstämning påminner filmen om Apple TV+ retro sci-fi-serie ”Hello, Tomorrow!” samt den klassiska 1977-thrillern ”Capricorn One” där en fejkad Marslandning står i centrum.

Filmen lovar att bjuda på en underhållande mix av spänning och humor, perfekt för sommarens biobesök.

Apple TV+

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *