Fullmåne augusti 2013

Fullmåne augusti 2013 blir som fullast kl. 03:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 409 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2013 i större städer världen över följer här nedan.

20 augusti, 18:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 augusti, 19:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 augusti, 20:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 augusti, 21:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 augusti, 22:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

21 augusti, 02:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 augusti, 03:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

21 augusti, 04:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 augusti, 07:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 augusti, 09:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

21 augusti, 10:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

21 augusti, 11:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar