Fullmåne mars 2015

Fullmåne mars 2015 blir som fullast kl. 19:07 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 167 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2015 i större städer världen över följer här nedan.

5 mars, 10:07 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

5 mars, 11:07 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

5 mars, 12:07 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

5 mars, 13:07 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

5 mars, 15:07 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

5 mars, 18:07 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 mars, 19:07 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 mars, 20:07 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 mars, 23:37 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

6 mars, 02:07 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

6 mars, 03:07 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

6 mars, 05:07 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar