Fullmåne september 2015

Fullmåne september 2015 blir som fullast kl. 04:52 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 359 294 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2015 i större städer världen över följer här nedan.

27 september, 19:52 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 september, 20:52 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 september, 21:52 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 september, 22:52 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 september, 23:52 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 september, 03:52 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 september, 04:52 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 september, 05:52 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 september, 08:22 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 september, 10:52 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 september, 11:52 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 september, 12:52 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar