Fullmåne mars 2016

Fullmåne mars 2016 blir som fullast kl. 13:02 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 402 967 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2016 i större städer världen över följer här nedan.

23 mars, 05:02 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 mars, 06:02 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 mars, 07:02 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 mars, 08:02 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 mars, 09:02 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 mars, 12:02 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 mars, 13:02 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 mars, 14:02 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 mars, 17:32 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 mars, 20:02 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 mars, 21:02 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 mars, 23:02 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar