Fullmåne juni 2018

Fullmåne juni 2018 blir som fullast kl. 06:55 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 845 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2018 i större städer världen över följer här nedan.

27 juni, 21:55 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 juni, 22:55 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 juni, 23:55 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 juni, 00:55 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 juni, 01:55 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 juni, 05:55 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 juni, 06:55 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 juni, 07:55 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 juni, 10:25 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 juni, 12:55 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 juni, 13:55 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 juni, 14:55 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar