Fullmåne mars 2019

Fullmåne mars 2019 blir som fullast kl. 02:43 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 360 676 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2019 i större städer världen över följer här nedan.

20 mars, 18:43 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 mars, 19:43 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 mars, 20:43 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 mars, 21:43 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 mars, 22:43 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

21 mars, 01:43 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 mars, 02:43 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

21 mars, 03:43 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 mars, 07:13 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 mars, 09:43 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

21 mars, 10:43 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

21 mars, 12:43 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar