Fullmåne maj 2020

Fullmåne maj 2020 blir som fullast kl. 12:46 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 182 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2020 i större städer världen över följer här nedan.

7 maj, 03:46 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 maj, 04:46 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 maj, 05:46 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 maj, 06:46 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 maj, 07:46 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 maj, 11:46 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 maj, 12:46 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 maj, 13:46 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 maj, 16:16 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 maj, 18:46 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 maj, 19:46 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 maj, 20:46 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar