Fullmåne september 2021

Fullmåne september 2021 blir som fullast kl. 01:55 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 381 358 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2021 i större städer världen över följer här nedan.

20 september, 16:55 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 september, 17:55 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 september, 18:55 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 september, 19:55 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 september, 20:55 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

21 september, 00:55 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 september, 01:55 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

21 september, 02:55 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 september, 05:25 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 september, 07:55 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

21 september, 08:55 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

21 september, 09:55 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar