Fullmåne maj 2027

Fullmåne maj 2027 blir som fullast kl. 12:59 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 387 243 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2027 i större städer världen över följer här nedan.

20 maj, 03:59 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 maj, 04:59 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 maj, 05:59 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 maj, 06:59 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 maj, 07:59 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 maj, 11:59 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 maj, 12:59 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 maj, 13:59 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 maj, 16:29 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 maj, 18:59 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 maj, 19:59 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 maj, 20:59 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar