Fullmåne september 2028

Fullmåne september 2028 blir som fullast kl. 01:50 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 402 732 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2028 i större städer världen över följer här nedan.

3 september, 16:50 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 september, 17:50 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 september, 18:50 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 september, 19:50 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 september, 20:50 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 september, 00:50 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 september, 01:50 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 september, 02:50 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 september, 05:20 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

4 september, 07:50 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

4 september, 08:50 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 september, 09:50 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar