Fullmåne december 2030

Fullmåne december 2030 blir som fullast kl. 23:42 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 209 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för fullmåne december 2030 i större städer världen över följer här nedan.

9 december, 14:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 december, 15:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 december, 16:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 december, 17:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 december, 19:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 december, 22:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 december, 23:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

10 december, 00:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

10 december, 04:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 december, 06:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 december, 07:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 december, 09:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar