Fullmåne februari 2031

Fullmåne februari 2031 blir som fullast kl. 13:48 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 402 546 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2031 i större städer världen över följer här nedan.

7 februari, 04:48 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 februari, 05:48 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 februari, 06:48 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 februari, 07:48 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 februari, 09:48 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 februari, 12:48 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 februari, 13:48 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 februari, 14:48 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 februari, 18:18 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 februari, 20:48 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 februari, 21:48 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 februari, 23:48 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar