Fullmåne maj 2031

Fullmåne maj 2031 blir som fullast kl. 05:42 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 373 148 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2031 i större städer världen över följer här nedan.

6 maj, 20:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 maj, 21:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 maj, 22:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 maj, 23:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 maj, 00:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 maj, 04:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 maj, 05:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 maj, 06:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 maj, 09:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 maj, 11:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 maj, 12:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 maj, 13:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar