Fullmåne november 2031

Fullmåne november 2031 blir som fullast kl. 00:19 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 387 124 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne november 2031 i större städer världen över följer här nedan.

28 november, 15:19 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

28 november, 16:19 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

28 november, 17:19 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 november, 18:19 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 november, 20:19 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 november, 23:19 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 november, 00:19 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

29 november, 01:19 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

29 november, 04:49 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

29 november, 07:19 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

29 november, 08:19 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

29 november, 10:19 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar